Najbolji igrač završenog  16. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Filip Holender, asistent i dvostruki strelac u pobedi Partizana nad ekipom TSC-a u Senti.

Odigrano je još jedno jesenje kolo koje nam je ponovo donelo mnogo zanimljivih utakmica i sigurne pobede vodećih timova. Najubedljiviji trijumf ostvarila je ekipa Partizana na teškom gostovanju Senti savladavši ekipu TSC-a rezultatom 0:4. Najzaslužniji za to je mađarski internacionalac Filip Holender koji je u pobedi svog tima učestvovao sa dva pogotka i jednom asistencijom. On  je tokom susreta bio stalna opasnost za golmana domaćeg tima, pokazavši da je u usponu forme i da će biti vredno pojačanje za crno-bele. Zbog toga ovoga puta nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Partizan

Filip Holender (26) je rođen u Kragujevcu, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u ekipi Radničkog 1923. Tokom karijere je nastupao za mađarski Honved i švajcarski Lugano, odakle je tokom prethodnog prelaznog roka i stigao na pozajmicu u fudbalski klub Partizan. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije (U21) i A selekciju Mađarske. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 5 nastupa za crno-bele, uz 3 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: