Novosadska Vojvodina u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Dragan Šarac ističe da je Novi Pazar neugodan rival, da su to dokazali pobedom u njihovom prvom ovosezonskom duelu, kao i da je kadrovska situacija dosta teška:

’’Ne očekuje nas nimalo laka utakmica, jer igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak. Novi Pazar je pokazao svoj kvalitet, naročito kada igra na svom terenu, gde je pobedio i nas u prvom delu sezone i zato su nam dužnici. U toj prvoj utakmici mi smo napadali, a oni su davali golove. Imali smo veliki broj prilika, ali su nas oni dobili iz polukontri i kontri i znamo da je to njihovo oružje. Probaćemo da svedemo njihove glavne kvalitete na minimum i da osvojimo važne bodove. Imamo i određenih kadrovskih problema. Povređeno je pet igrača, koji su nam veoma bitni. To su Čović, Đorđević, Bjeković, Vukadinović i Topić, oni će verovatno propustiti ovaj meč. Postoji mogućnost da se neko od njih nađe u sastavu, ako uspe da sanira povredu. Ipak, nadamo se da će igrači koji će dobiti minutažu iskoristiti šansu i da ćemo osvojiti bodove i tako se približiti Evropi.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Novog Pazara igra se u petak 02. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina