Ekipa beogradskog Voždovca u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije biće gost gradskog rivala, ekipe Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da ekipa Čukaričkog ima ulogu favorita, ali da njegov tim na Banovo brdo ide sa jasnim ciljem:

’’Gostujemo jednoj izvanrednoj ekipi koja ove sezone igra i na evropskoj sceni. Poštujemo Čukarički i sve što predstavlja u srpskom fudbalu, kako organizaciono, tako i kvalitetom ekipe. Pritisak je sastavni deo našeg posla i naravno da postoji, a uspešniji je onaj ko ga bolje kontroliše. Sigurno da postoji motiv, kako kod nas tako i kod protivnika, ali ne bavimo se kalkulacijama i prošlošću. Imamo ambiciju, znamo šta želimo i idemo na Banovo brdo da damo sve od sebe, da igramo kao tim, da se žrtvujemo za uspeh ekipe i rezultat će doći kao plod svega toga. Čukarički jeste favorit, ali mi imamo želju i motiv da na pravi način otvorimo šampionat.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Voždovca igra se u petak 16. jula 2021. godine, sa početkom u 17:55 časova.

FOTO: FK Voždovac