Kruševački Napredak u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić istakao je da ne sumnja u trijumf svoje ekipe, kao i da je ovo ključan meč u svakom pogledu:

’’Moram da kažem da smo nesrećno izgubili od Radnika. Prvo smo imali peh i primili gol iz jedne nesvakidašnje situacije, već u prvom minutu. Uspeli smo brzo da izjednačimo, preuzeli kontrolu i potom se domaćin povukao u poslednju trećinu svog dela terena. Gol je visio u vazduhu, međutim, usledila je povreda Tomića, nama jako bitnog igrača, velikog pojačanja. Po njegovom izlasku iz igre sve se drastično promenilo i posle samo nekoliko minuta primili smo drugi gol. Na Tomića nećemo moći da računamo, ne samo protiv Inđije, nego i u Novom Sadu protiv Vojvodine. Gledao sam utakmicu na Voždovcu, Inđija je bila bolji rival. Neko bi rekao da je izvukla remi, ne, Voždovac je bio taj koji se provukao. Inđija je specifična ekipa, imaju mladog trenera, svesni su situacije u kojoj se nalaze i vrlo strpljivo rade. Imaju vrlo kvalitetan tim, golmana Jovičića i Cucina iz Partizana, a glavne poluge su im trenutno Bastajić koji igra po levoj strani i Dimitrov koji je i na Voždovcu dao gol, a protiv Mladosti bio precizan sa bele tačke. U Kruševcu nemaju šta da izgube, mogu samo mnogo da dobiju. Sa druge strane, nama je pobeda preko potrebna i moramo je ostvariti. Treba demonstrirati kvalitet, želju, volju, htenje, jer ovo je, u svakom pogledu, ključni meč, bez prava na grešku. Ako trijumfujemo, a ne sumnjam da hoćemo, sve se vraća u normalu, jer sve ekipe koje se bore za opstanak će imati učinak od četiri osvojena boda u prvom ciklusu od četiri utakmice.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Inđije igra se u nedelju 21. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Napredak