Šabačka Mačva u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Slaviša Jelić ističe da bi im svaki eventualni uspeh u duelu sa favoritom mnogo značio u borbi za opstanak:

’’U Super ligi nema lakih utakmica, a ova protiv Čukaričkog je jedna od najtežih. Imamo ozbiljnog protivnika, klub koji je jako dobro organizovan, ulaže velika finansijska sredstva, ima odlično organizovanu omladinsku školu. U ekipi Čukaričkog nalazi se veliki broj jako iskusnih igrač, kao i mladih reprezentativaca. Zdravstvena situacija je bolja, neki igrači su se oporavili, ali opet sigurno neće igrati Branislav Marković. U sutrašnjoj utakmici potrudićemo se da budemo mnogo agresivniji, da više trčimo, da se više zalažemo. Za nas je svaka utakmica bitna, a svaki eventualni uspeh mnogo bi nam značio u borbi za opstanak.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Čukaričkog igra se u nedelju 21. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Mačva