Jučerašnjom prozivkom i prvim treningom ekipa kruševačkog Napretka je započela pripreme za novu superligašku sezonu. Šef stručnog štaba Milorad Kosanović na raspolaganju je imao dvadeset igrača.

Fudbalski klub Napredak započeo je pripreme za predstojeću sezonu 2018/19. Šef stručnog štaba Milorad Kosanović najpre se obratio predstavnicima medija, nakon čega je izvršena i prozivka igrača. Igrači su prvi trening odradili na Mičetovom stadionu.


FOTO: fknapredak.rs

FOTO: fknapredak.rs

Iskusni stručnjak je sve prisutne upoznao sa planom priprema i istakao da se ništa neće menjati u načinu rada koji se pokazao kao odličan:

’’Drago mi je da vas vidim u ovom broju. Odmor je prijao, ali sada je vreme da se radi. Pripremni period Napredak počinje u Kruševcu, a od 25.juna selimo se na Taru. Na Tari ćemo raditi dve nedelje, u okviru kojih ćemo odigrati tri pripremne utakmice. Poslednjih jedanaest dana ćemo najverovatnije provesti u Kruševcu, pripremajući se za nastavak prvenstva. U svom radu nećemo menjati ništa, jer je činjenica da se takav način rada pokazao kao odličan. Igrači Napretka su bili najspremnija ekipa u prošlogodišnjem prvenstvu. Cilj je da se nađemo u plej-ofu, a od plasmana će zavisiti i ambicija za izlazak na evropsku scenu. O pojačanjima je još uvek rano govoriti, treba nam štoper, dobar zadnji vezni i levi bek. I špic ne bi bio na odmet.’’


FOTO: fknapredak.rs

FOTO: fknapredak.rs

Na prozivci koja je održana u popodnevnim časovima pojavilo se dvadeset igrača, i to: Petrović, Janković, Andrijanić,Miladinović, Simonović, Veškovac, Ostojić, Boranijašević, Petrović, Markoski, Vukanović, Vulić, Rušević, Eskić, Sekidika, Obradović,  Alivodić, Vukanović, Ivanović, Tonaldo i Trnavac.