Šabačka Mačva u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gosti u ovaj meč ulaze u dobrom raspoloženju, zbog važne pobede na prolećnoj premijeri koja im je ulila optimizam da mogu da izbore opstanak u elitnom društvu. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da pred gostovanje u Surdulici ima dosta kadrovskih problema, ali da veruje da će igrači koji dobiju šansu opravdati ukazano poverenje:

’’Dobro je da smo sa pobedom ušli u nastavak prvenstva, a ono što nam trenutno zadaje problem su povrede nekoliko igrača. Napadač Gigić ima povredu lakta, Mihajlović i Šušnjar nisu još uvek sa nama zbog povreda, Ristivojević zbog kartona nema pravo nastupa na sutrašnjem meču. Međutim, bez obzira na sve ovo, zadatak momaka koji budu izašli na teren se zna. To su momci koji vredno rade i čekaju svoju šansu. Ovo je prilika koju će nadam se iskoristiti da me ubede da mogu da igraju od početka i da budu od koristi ekipi.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Mačve igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Mačva