Beogradski Voždovac u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da veruje u svoj tim i pored toga što očekuje izuzetno neugodno gostovanje i dobru igru domaćina:

’’Podigli smo nivo igre i uzeli četiri boda na poslednje dve utakmice. Međutim ovaj poslednji meč bio je za nas izuzetno zahtevan. Izgledali smo onako kako želimo, imali smo veliki broj šansi, ali ako hoćemo da pobeđujemo moramo te šanse mnogo bolje da koristimo. Dešavalo nam se to u više navrata ove sezone, pa verujem da će zbog svih tih dobrih partija doći i rezultat. Čeka nas neugodno gostovanje, ali pokazali smo da možemo da igramo dobro pod pritiskom i ja verujem u svoj tim. Spartak ima odličnu ekipu, mladu i poletnu, igraju dobar i ofanzivan fudbal. Imaju i nekoliko dobrih pojedinaca, tako da ćemo se sigurno nadigravati.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Voždovca igra se u utorak 06. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac