Kruševački Napredak u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da neće biti lako protiv Kragujevčana koji su u naletu, ali da bi osvajanje sva tri boda ekipi donelo preko potreban mir:

’’Kragujevčani su u prva dva kola napravili možda i najveće iznenađenje i imaju maksimalan učinak. Opšte je poznato je da u Lučanima retko ko uzima tri boda, a potom su pobedili i Spartak, ekipu koja je uvek među šest-sedam najboljih u ligi. To je, svakako za respekt. Sa druge strane, igramo kod kuće i nećemo da budemo “topovsko meso” kao u prvom delu prošlog prvenstva, hoćemo da pobedimo. Cilj je da iz prva tri kola učinak bude šest bodova i da imamo mir u radu, mir u klubu. Smatram da to možemo, bez obzira na kadrovske probleme. U Nišu nam je nedostajalo pet igrača, trojica iz zadnje linije. U takvim okolnostima nije lako sastaviti tim, posebno što je ovo nova ekipa i još uvek se upoznajemo. Oscilacija će sigurno biti. Eto, u Nišu je prvo poluvreme bilo vrlo kvalitetno. U nastavku, nismo tražili da se povučemo, igrači su to sami učinili, a razlog, ni ja još uvek ne znam. Jedno je, ipak sigurno, na svakoj utakmici ćemo ići na pobedu, pa i protiv Kragujevčana. Neće biti lako, jer u naletu su, imaju i odličnu podršku sa tribina uvek, navijači ih prate i na gostovanjima, a imaju posle Crvene zvezde i Partizana verovatno najbrojniju navijačku grupu. U svakom slučaju, imamo veliku želju da trijumfujemo. Od igrača koji nam nedostaju u tim se vraća Stefan Jovanović, dok na ostale još uvek ne možemo da računamo.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog 1923 igra se u petak 30. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Napredak