Poslednji meč 3.kola Super lige Srbije igra se u Kuli gde ekipa Spartaka dočekuje ekipu novosadskog Proletera. Subotičani nakon uspeha u Evropi najavljuju da će u ovaj meč ući sa kombinovanim sastavom, a šansu da se dokažu imaće mlađi igrači.

Od starta sezone Subotičani igraju na dva ’’fronta’’, a žestok ritam doneo je umor i povrede pojedinih igrača. Uspeh u Evropi uslovio je da porastu ambicije ’’golubova’’ u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će zbog predstojećeg dvomeča u ovom takmičenju stručni štab u duelu sa Proleterom odmoriti neke od ključnih igrača. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i pomoćni trener subotičkog tima Savo Pavićević  koji je istakao da će oni igrači koji istrče na teret imati pravu šansu da se pokažu u najboljem svetlu:

’’Radimo na tome da momke odmorimo što bolje možemo. Malo je vremena, imamo i nekih povređenih igrača, ali se ipak nadam da ćemo spremni dočekati Proleter. Biće sigurno nekih rotiranja u timu, jer igramo u jakom ritmu i nije nam lako. Dočekujemo ekipu Proletera, kompaktnu i čvrstu ekipu.  Čeka nas sigurno težak posao, jer oni igraju angažovano i idu čvrsto na svaku loptu. Mislim da je ovo prava šansa za one momke koji će sutra istrčati na teren da se pokažu i u pravom svetlu prezentuju klub u kojem igraju.’’

Meč 3.kola Super lige Srbije između Spartaka i Proletera igra se danas, u ponedeljak 06.avgusta 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.