Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Trener golmana domaćeg tima Stevan Knežević ističe da je stručni štab dobro pripremio utakmicu, kao i da je optimista, bez obzira na snagu rivala:

’’Čeka nas velika utakmica, pošto je Vojvodina veliki protivnik, po meni posle Crvene zvezde i Partizana najveći. Shodno tome, naš motiv je ogroman, a u prethodnih par dana kolege Ivan Stojković i Dragan Žarković, koji vode brigu o prvom timu, analizirali su protivnika i pripremili utakmicu do najsitnijeg detalja. Znamo da nas čeka jedan zahtevan protivnik, fizički moćan i dominantan, ali sam pred ovaj meč veliki optimista. Nemamo puno prostora ni za kalkulacije, ni za promašaje. Moramo da dovedemo realizaciju na viši nivo, kako bi se upisao neki bod na tabeli. Svaka naredna utakmica je za nas dokazivanje, pa tako i ova.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Vojvodine igra se u petak 16. aprila 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka