Ekipa Inđije u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Čelar ističe da ekipu Napretka smatra dostojnim protivnikom i da su ove sezone u neobičnoj poziciji da se bore za opstanak:

’’Raspored je zgusnut u ovoj nedelji prvenstva. Ima toliko vremena da se ekipa oporavi i namesti kroz taktički trening za naredni meč. Mi smo pobedu nad Lučanima već arhivirali, još samo da izvučemo nekoliko situacija koje korigujemo u hodu i okrećemo se meču u Kruševcu. Napredak je ove sezone u za njih neobičnoj  poziciji, pri dnu tabele. Imaju dobar tim i iskusnog šefa koji je podigao ekipu od dolaska u Kruševac. Njima su bodovi neophodni i mnogi su im ih već upisali, a na terenu ćemo biti i mi pa ako budu bolji od nas čestitaćemo im. Mi kao i na svakoj drugoj utakmici idemo na pobedu. Bilo bi lepo da dva tima koja pokušavaju da igraju kreativan, napadački fudbal, budu i glavni protagonisti u nedelju. Ekipu Napretka poštujemo i smatramo ih dostojnim protivnikom kojem, kao i nama, nije mesto na dnu tabele.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Inđije igra se u nedelju 21. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija