Šabačka Mačva u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Domaćini slave značajan jubilej, stogodišnjicu kluba, pa nema sumnje da je najlepši način njegovog obeležavanja pobeda pred vernom šabačkom publikom za koju će ulaz biti besplatan. Na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić istakao je da očekuje težak meč i da se nada pobedi:

’’Pred nama je utakmica kao i sve druge u prvenstvu, izuzetno teška, jer za nas u ovom trenutku nema lakih protivnika. Ekipa Proletera se pojačala u poslednjih par nedelja, doveli su Jovanovića koji je izuzetno iskusan igrač, imaju takođe igrače od prošle godine od kojih preti velika opasnost, Čolovića, Milosavljeva i Novakovića. Ono što sam rekao i pred prošlu utakmicu, jedino što mogu da obećam je da će ekipa biti maksimalno borbena, kao što je bila i na prethodnoj utakmici i nadam se da će to u ovom susretu biti dovoljno da zabeležimo pobedu, posle dužeg vremena. Trijumf bi nas verovatno odveo u neki mir za utakmice koje slede.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Proletera igra se sutra, u subotu 21.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com