Novosadska Vojvodina u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Nenad Lalatović ističe da je situacija u klubu razočaravajuća i da meč sa Šapčanima nikako ne dolazi u dobrom trenutku zbog čitave atmosfere:

’’Utakmica ne dolazi u dobrom trenutku za nas, igrači su veoma razočarani, atmosfera na treninzima nije sjajna. Sad kada treba svi da cvetamo, da svi budu zadovoljni, imam utisak kao da se borimo za opstanak, kao da ništa dobro nismo doneli ovom gradu. Kada svaki Novosađanin može da bude ponosan dešavaju se ovakve stvari. Mačva je kvalitetan protivnik, pobedili su Inđiju koja je jako dobar tim, a ja neću moći da računam na Simića, Topića, Saničanina i Bojića. Vukadinović je pod znakom pitanja, kao i Andrić.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Mačve igra se u subotu 05. decembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina