Surdulički Radnik u okviru 19.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada. Cij je osvajanje važnih bodova u borbi za plasman u plej-of.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da pred svojom publikom zabeleže važnu pobedu u borbi za plej-of. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović koji je istakao da očekuje bolju igru i rezultat nego u prethodnom duelu sa istim rivalom:

’’Očekujem da odigramo mnogo bolje nego u prethodnom duelu sa ekipom Rada i da budemo rezultatski uspešniji. Idemo na pobedu, igramo kod kuće. Na takvoj smo poziciji gde nam dva-tri mesta ispred nas beže četiri-pet bodova, a bežimo od začelja tri-četiri boda. Pobedom se približavamo plej-ofu, to nam je i cilj.’’

On se potom osvrnuo na igru protivnika, kao i činjenicu da su ’’građevinari’’ izgubili prethodna tri susreta u šampionatu:

’’Igrali su dobro na tim utakmicama, liče na ekipu, prepoznaje se njihov način igre. Imaju odlične napadače. Imaju Lutovca, Kasalicu, Marinkovića, a naša šansa je u našem napadu i iskusnim igračima koji mogu da se odupru svakom napadu.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Radnika i Rada igra se sutra, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.