Beogradski Voždovac u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Novi šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe značaj ove utakmice i kaže da od svojih igrača očekuje da pokažu reakciju, energiju i želju, kako bi ostvarili pozitivan rezultat:

’’Gostujemo TSC-u, jednom od najorganizovanijih klubova u domaćem šampionatu, pored Voždovca. Ekipa koja je sastavljena od veoma kvalitetnih i iskusnih igrača, jedan izuzetan sastav. Svakako, kao što ima svoje vrline ima i svoje mane, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Isto tako, nastojaćemo da eliminišemo naše nedostatke koje smo identifikovali na prethodnim utakmicama i da realizujemo svoje šanse. Ono što u ovom trenutku ekipa Voždovca treba da uradi jeste da pokaže reakciju, energiju i želju. Moji igrači znaju da je svaka lopta bitna, da je svaki sekund na terenu bitan. Znamo značaj ove utakmice, ali i svih utakmica koje slede. Fokus nam je sigurno na ovom meču i da uradimo sve što je u našoj moći da napravimo pozitivan rezultat u Senti, što verujem da možemo.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u nedelju 18. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac