Ekipa Zemuna u poslednjem meču 19.kola Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Svesni su da crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali se nadaju trećem meču u nizu bez primljenog gola i makar jednom bodu.

Gosti su pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Dejana Đurđevića odigrali dva meča bez primljenog gola, ali i bez datog. On je u svojoj izjavi za medije datoj pred ovaj susret istakao da se nada da njegov tim neće primiti gol ni u duelu sa ekipom Partizana, čime bi zeleno-plavi osvojili makar jedan bod:

’’Sve utakmice u ovom ciklusu moramo gledati u malo širem kontekstu. Nemamo veliki fond igrača, imamo dosta problema unutar same ekipe, igrače koji su još uvek rekovalescenti, tereni su dosta teški, zgusnut raspored. Tako da, moramo napraviti jedan strateški plan, ne samo za ovu već i za naredne dve utakmice koje igramo na domaćem terenu. Partizan je apsolutni favorit u ovom trenutku, bez ikakve dileme. Međutim, pokazali smo dosta toga u prošlim duelima sa njima. Biće dobar teren, više publike, večernja utakmica uz direktan prenos. Ne vidim nijedan razlog da igrači koji izađu ne daju sve od sebe i pokušaju da iznenade Partizan. U prošla dva kola smo odigrali nula prema nula, nismo primili gol, što je veoma važno. Ja bih bio jako zadovoljan da se taj rezultat ponovi i sutra.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Partizana i Zemuna igra se danas, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkzemun.rs