Vranjski Dinamo u okviru 23.kola Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će u derbiju začelja odmeriti snage sa ekipom Rada. Pobeda u prvom prolećnom kolu ulila je mnogo samopouzdanja ekipi koja se nalazi na samom dnu tabele, pa bi novi pozitivan rezultat bio znak da  se situacija može popraviti.

Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:2 (1:1). Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz jedan remi i čak sedamnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 1:0 (1:0). Prethodni duel ovih rivala odigran u Surdulici tokom jesenje polusezone završen je pobedom ekipe Rada, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

Član stručnog štaba vranjskog superligaša Saša Ćurčić ističe da je glavni cilj održavanje kontinuiteta dobrih igara i pozitivnih rezultata:

’’Studiozno prilazimo svakom meču, želimo da održimo kontinuitet dobrih igara i pozitivnih rezultata. Očekujem profesionalan pristup igrača, potrebno je da svako zna šta radi u timu i budemo homogeni. Ako sve bude bilo perfektno, nadam se dobrom ishodu. Poznajem nekoliko igrača Rada, kao i Volkova koji je igrao u Partizanu. Nastojaćemo da ponavljamo dobre stvari i zbog toga je potreban apsolutni profesionalizam u svakom meču. Maksimalno smo koncentrisani i fokusirani na svaki meč. Utakmica se ne igra samo devedeset minuta i zbog toga je potrebna apsolutna koncentracija. U nekim situacijama smo ispadali naivni i sada ćemo biti malo ’’namazaniji’’. Pokušaćemo da nedostatke iz prvog dela što pre saniramo i uklonimo.’’

Meč 23.kola Super lige Srbije između Rada i Dinama igra se danas, u nedelju 24.februara 2019.godine, sa početkom u 14:00 časova.