Ove srede na programu su svi mečevi 25.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Mladost – Crvena zvezda i Partizan – Radnički Niš.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA (sreda 06.mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 25.kola Super lige Srbije igra se u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Tradicija kaže da su crveno-beli apsolutni favoriti u ovom duelu, kaže to i tabela, ali nema sumnje da će domaći tim dati sve od sebe da iznenadi lidere šampionata. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su u Novom Sadu poraz u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 2:0. Gosti su u dosadašnjem toku šampionata neporaženi, uz dvadeset i jednu ostvarenu pobedu i tri remija, pa sa 66 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu odigrali nerešeno sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 1:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na stadionu ‘’Rajko Mitić’’ završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:1 (0:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ (sreda 06.mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 25.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel timova koji vode žestoku borbu za drugu poziciju na tabeli i koji su na startu prolećne polusezone pokazali da se nalaze u odličnoj formi, pa treba očekivati izuzetno kvalitetnu i zanimljivu utakmicu. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz devet remija i jedan poraz, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na gostovanju na stadionu ‘’Rajko Mitić’’ nerešeno sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili osamnaest pobeda, uz pet remija I jedan poraz, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 4:1. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Nišu završen je nerešenim rezultatom, a rezultat je bio 2:2 (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.