Surdulički Radnik u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba surduličkog tima Slavoljub Đorđević ističe da je ponosan na svoje momke i na igre koje prikazuju, uz najavu da će dati sve od sebe da iznenade ove sezone izuzetno uspešnog rivala:

’’Dovoljno je videti tabelu i videti na kom se mestu nalazi gost. Proleter je ekipa koja od početka sezone u ovako teškoj ligi nema oscilacija, ni u igri, ni u rezultatima. Crvena zvezda i Partizan su ih dobili minimalno, ostale ekipe su uglavnom izgubile od njih. Ono što znamo je da ekipa Proletera mnogo bolje igra na strani nego kući i tim je koji prima vrlo malo golova. Što se nas tiče, mi smo u seriji dobrih rezultata. Ja sam jako ponosan na moje momke, na rezultate koje prave. Trude se, daju sve od sebe i ponavljam, samo mogu biti ponosan na njih. Igramo kod kuće, svesni smo važnosti utakmice i da svaka pobeda i svaki bod u ovoj ligi mnogo znače. Uradićemo sve da se za ovaj meč pripremimo što bolje, što kvalitetnije i da pokušamo da iznenadimo ekipu Proletera.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Proletera igra se u nedelju 06. novembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik