Kruševački Napredak u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je zadovoljan napretkom u igri njegovog tima, ali da to nije ispraćeno rezultatski:

’’Od prvog kola podižemo nivo igre. Mislim da smo zaslužili bar bod protiv Vojvodine, ali dekoncentracija u presudnim trenucima i promašaji iz situacija iz kojih se ne sme promašiti, su presudili da izgubimo. Minimalnim rezultatom, ali poraz je poraz. Penal je bio, diskusije nema. Ostaje žal, jer igrali smo dobro, iako nam je nedostajalo nekoliko igrača. Istovremeno, utakmica sa Vojvodinom je nagoveštaj da možemo očekivati još bolja izdanja, rezultate pre svega. Rad je iskusna, takmičarska ekipa koja u Kruševac sigurno dolazi da se bori za bodove. Gledao sam ih protiv Voždovca, kada su pobedili sa 1:0 vrlo pametnom igrom, na rezultat, sa organizovanom odbranom. Sad su izgubili od lučanske Mladosti kod kuće i to nam ide u prilog. Pobedom u sredu bi ih preskočili na tabeli, imali dva boda više, a imajući u vidu da Inđija gostuje Javoru i očekujem pobedu domaćina, posle predstojećeg kola, u odnosu na Inđiju bi mogli da imamo tri boda prednosti. Što se kadrovske situacije tiče, Marjanović je u Novom Sadu dobio četvrti žuti karton i moraće da preskoči utakmicu sa Radom, kapiten Kostić se vraća u ekipu, dok će Tomić možda biti u protokolu, ali nije realno da počne. Melunović ima problema sa leđima i pitanje je hoćemo li moći da računamo na njega. Probaćemo da napravimo ekipu koja može da pobedi, srcem, željom, maksimalnim zalaganjem i iskreno se nadam da ćemo uspeti.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Rada igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Napredak