OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Kuljić ističe da je ekipa Napretka izuzetno kvalitetna i da zaslužuje ulogu favorita u ovom susretu, ali da on vidi šansu za uspeh:

’’Utakmica u Lučanima nam je puno značila na psihološkom planu, jer smo videli da nas je malo delilo od pobede i osvajanja sva tri boda. To smo već arhivirali, nastavljamo da se borimo do kraja. Napredak je jedna čvrsta, takmičarska ekipa, izuzetno dobro organizovana. Predvodi ih iskusni stručnjak Milan Đuričić, čije sve ekipe imaju ofanzivno opredeljenje. I njih tako krasi strpljiva organizacija napada, na taj način su i selektirani. Njihova prednost, pored one u bodovima, leži u nekom kontinuitetu, vremenu koje su proveli zajedno. Imaju veliki broj kvalitetnih igrača u svim linijama tima, počev golmana Ostojića, Marjanovića, Milovanovića, Milunovića, Melunovića, Bačanina, a imaju i kvalitetne bonuse. Zaslužuju sav naš respekt i ulogu favorita u ovom susretu. Mi sa druge strane možemo da iskoristimo taj njihov imperativ pobede i da ga pretočimo u svoju psihološku prednost. Kadrovska situacija je takva da nećemo moći da računamo na Zdravkovića, ali nam se vraća Nedeljković.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Bačke igra se u nedelju 14. marta 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: OFK Bačka