Novosadska Vojvodina u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Predrag Ranđelović ističe da je igra protivnika pažljivo analizirana, da su igrači upoznati sa najvažnijim detaljima, kao i da Kragujevčani igraju odlično na strani:

’’Kao i uvek, u utakmicu ćemo ući sa ciljem da ostvarimo pobedu. Posle remija u Beogradu, sada želimo da uzmemo sva tri boda i uđemo u pobedničku seriju, ali će za ispunjenje takvih ambicija biti potrebno to da svi momci ulože maksimalno zalaganje, borbenost i znanje. Kragujevčani u ovoj sezoni bolje igraju na strani nego kada su domaćini i na tu činjenicu nikako nećemo smeti da zaboravimo. Dobro smo prostudirali način na koji Radnički 1923 igra i s našim zaključcima, odnosno saznanjima, upoznali smo igrače. Jasno je kako ćemo morati da odigramo susret, a saznali smo da i naš rival ima određene zdravstvene probleme. To nas, međutim, ne opušta. Ukoliko želimo danas da trijumfujemo, a to je potpuno sigurno, moraćemo da se pošteno potrudimo da cilj ispunimo i da pružimo igru u rangu najboljih partija koje smo prikazali u aktuelnom prvenstvu. Dobro smo trenirali tokom protekle sedmice i bilo je tu nekih mikro-trauma kod pojedinaca. Medicinska služba našeg kluba uložila je maksimalni napor kako bi se svi oni oporavili i nadam se da ćemo sve igrače danas imati na raspolaganju.’’

Meč 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog 1923 igra se u nedelju 24. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina