Najbolji igrač 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Nikola Terzić, dvostruki strelac za Partizan u pobedi nad ekipom TSC-a u Bačkoj Topoli.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo koje je donelo nekoliko zanimljivih okršaja, ali ne i velika iznenađenja. Prvoplasirani Partizan je do važnog trijumfa na gostovanju u Bačkoj Topoli stigao nakon preokreta, a meč je završen rezultatom 1:3. Najzaslužniji za takav ishod je mladi prvotimac crno-belih Nikola Terzić, strelac dva pogotka na ovom susretu. On je kod oba pogotka pokazao izvanredne realizatorske sposobnosti i još jednom potvrdio ogroman potencijal.


FOTO: FK Partizan

Nikola Terzić (21) je rođen u Jagodini, igra na poziciji desnog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kuba Jagodina. Tokom karijere je nastupao za Čukarički i IMT, a u redove Partizana stigao je u februaru ove godine. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U19). Tokom aktuelne sezone zabeležio je deset superligaških nastupa, uz četiri postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: