Tokom vikenda su na programu svi mečevi 8.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Radnički Niš – Vojvodina, Proleter – Partizan, Crvena zvezda – Radnik i Voždovac – Čukarički.

RADNIČKI NIŠ – VOJVODINA (14.septembar, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 8.kola Super lige Srbije igra se u Nišu gde će ekipa Radničkog ugostiti goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Domaći tim je u boljoj formi od gostiju, ali treba videti da li će promena na klupi pozitivno uticati na novosadski tim. Nišlije su sezonu započele sa četiri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa dve pobede, uz tri remija i dva poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:30 časova.

PROLETER – PARTIZAN (15.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 8.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde će ekipa Proletera dočekati beogradski Partizan. Jasno je da su gosti apsolutni favoriti u duelu sa novim članom elite, ali je jasno i da će Novosađani sa puno motiva ući u ovaj meč. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili četiri pobede, uz jedan remi i jedan poraz (meč sa ekipom Rada odložen), pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK (15.septembar, 20:30 časova, TV Arena sport 1)

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 8.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice. Crveno-belima će nakon reprezentativne pauze ovaj meč poslužiti kao generalna proba za debi u Ligi šampiona, pa treba očekivati zanimljiv duel. Domaćini su u šest prvenstvenih susreta imali stopostotan učinak (meč sa ekipom Napretka odložen), uz impresivnu gol-razliku, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili dve pobede, uz  jedan remi i četiri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 20:30 časova.

VOŽDOVAC – ČUKARIČKI (16.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 8.kola Super lige Srbije igra se na beogradskom Dušanovcu gde domaći Voždovac dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Biće to duel dva izuzetno kvalitetna tima, sa evropskim ambicijama, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljiv susret. Domaćini su na startu sezone zabeležili dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa tri pobede, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.