Kragujevački Radnički 1923 u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćina Vladimir Radenković ističe da očekuje uzbudljivu i neizvesnu utakmicu do samog kraja, kao i podršku navijača:

’’Imali smo možda malo sreće u Lučanima, ali imali smo i energiju. Imali smo energiju sa tribina, kao i energiju tokom sedam dana pripreme ovog meča. Moj osećaj pored klupe je bio da mi taj meč ne možemo da izgubimo, tako su to momci izneli. Predstojeći duel je nešto sasvim drugačije, oseća se veliki pritisak na igrače uoči prvog meča na našem stadionu. Pozivam kragujevačku publiku da podrži ekipu, da budu pozitivni i da budu strpljivi, niko ne želi pobedu više od ovih momaka. Pripremili smo utakmicu, analizirali smo rivala, jako talentovana ekipa sa talentovanim trenerom. Mislim da nas čeka jako uzbudljiva i neizvesna utakmica do samog kraja. Bilo je povreda, ali imam puno poverenje u momke koji će istrčati na teren.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Spartaka igra se u petak 23. jula 2021. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923