Beogradska Crvena zvezda u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će njegov tim ići na pobedu u dva uzastopna duela sa Surduličanima, u šampionatu i u Kupu Srbije:

’’Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su se momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni. Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Kada je reč o Milanu Makariću, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im ’’odsečemo’’ ono što je najbolje i da ih stavimo u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, pa će tako biti i sutra.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu 17. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda