Surdulički Radnik u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da pozicija rivala na tabeli nije u skladu sa kvalitetom igrača, kao i da očekuje snažan otpor Kragujevčana:

’’Svaka naša utakmica je od ogromnog značaja, pošto nismo u zavidnoj situaciji. Izlazak iz krize smo bili nagovestili, međutim igre su nam i dalje po sistemu toplo-hladno. Nekad izgledamo odlično i iznenadimo i rezultatom i izdanjem, a u nekim momentima nam se desi pad energije. Pokušaćemo da se protiv gostiju iz Kragujevca pokažemo u najboljem mogućem izdanju i da sve učinimo da probamo da na toj utakmici ostvarimo povoljan rezultat. To bi nam u ovom momentu mnogo značilo kako bi nadogradili neke dosadašnje rezultate i sa nova tri boda bili u sredini tabele. Kragujevčani takođe imaju svoje ambicije. Nedavno su promenili trenera, doveli iskusnog Zorana Milinkovića i sigurno će i oni probati da pruže žestok otpor i dati sve od sebe da osvoje za sebe veoma vredne bodove. Radnički ima nekoliko iskusnih i dobrih igrača i možda njihovo stanje i nije realno da su sa takvim igračkim kadrom poslednji na tabeli. Najveća pretnja bi mogli biti internacionalac i njihov vrlo iskusni strelac Mirić, potom Srnić i Varjačić, Filipović kome sam bio trener. Imaju kvalitet, doći će sa velikim ambicijama. Biće to žestoka utakmica za svaki pedalj terena.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Radničkog 1923 igra se u ponedeljak 06. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik