Kruševački Napredak u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je ekipa spremna za novi šampionat i da očekuje da će sada biti lakše nego pre šest meseci kada se do kraja strepelo za opstanak:

’’Mislim da spremni dočekujemo novu sezonu. Doveli smo dosta igrača, a nekima smo se zahvalili, jer smo želeli da podmladimo tim. Momci su dobro radili tokom priprema i očekujem da će sada biti mnogo lakše nego pre šest meseci, kada smo počinjali drugi deo prethodnog prvenstva i do kraja strepeli za opstanak. Imali smo peh da se u poslednjem minutu utakmice sa Skopljem povredio Marko Pantić, pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena i jako mi je žao zbog toga, jer radio je dobro, a sada ga čeka višemesečna pauza. Imamo neprijatnog protivnika u prvom kolu, jer novajlije u ligi uvek na startu igraju maksimalno motivisani. Očekujem ipak pobedu u ovom susretu.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Kolubare igra se u ponedeljak 19. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Napredak