Ekipa šabačke Mačve se u okviru 10.kola Super lige Srbije u Surdulici sastaje sa ekipom Dinama iz Vranja. Gosti se ne zavaravaju poslednjim mestom Vranjanaca i oečkuju snažan otpor i veliku borbu za bodove.

U taboru gostiju svi ističu da stanje na tabeli nikako ne prikazuje stvarni kvalitet rivala sa kojim će odmeriti snage, ali veruju da mogu da stignu do važne pobede na ovom gostovanju. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba šabačkog tima Dragan Aničić koji je istakao da nema kadrovskih problema i da će ovoga puta na teren izvesti najjači tim:

’’Ekipa Vranja je borbena i imaju trenera Dragana Antića koji gaji takav stil igre. Jako su neugodni kada igraju kući. Iako nisu dobro startovali prvenstvo, utakmice koje nisu dobili tesno su gubili, tako da nas sigurno očekuje jedna neizvesna utakmica. Ali, ohrabreni smo poslednjom pobedom u Kupu Srbije i mislim da će svi igrači biti na okupu i spremni za borbu. Nemamo problem ni sa žutim kartonima i nadam se da će nas malo i sportska sreća pogledati, koja nas nije baš pratila u poslednjih nekoliko kola. Pokušaćemo da se vratimo sa celim plenom u Šabac. Za utakmicu u Kupu Srbije malo smo odmarali neke igrače, jer su igrali sve utakmice od starta prvenstva.’’

Meč 10.kola Super lige Srbije između Dinama i Mačve igra se sutra, u nedelju 30.septembra 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova.