Ovog vikenda na programu su svi mečevi 12.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Vojvodina, Crvena zvezda – Rad i Spartak ŽK – Partizan.

ČUKARIČKI – VOJVODINA (petak 19.oktobar, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 12.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde ekipa Čukaričkog dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Mečevi ova dva kluba uvek su izuzetno zanimljivi, a težak poraz ’’brđana’’ u njihovom prethodnom susretu sigurno je razlog za težnju za adekvatnim revanšom. Domaći tim je na startu sezone ostvario šest pobeda, uz četiri remija i jedan poraz, pa sa 22 boda na svom kontu zauzima 4.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa četiri pobede, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – RAD (subota 20.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 12.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Crveno-beli sigurno imaju ulogu apsolutnih favorita, ali nema sumnje da će gosti sa Banjice pokušati da naprave iznenađenje. Domaćini su na startu sezone jedini neporaženi tim, sa deset ostvarenih pobeda i jednim remijem, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa četiri pobede, uz jedan remi i šest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.

SPARTAK ŽK – PARTIZAN (nedelja 21.oktobar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 12.kola Super lige Srbije igra se u Kuli gde ekipa Spartaka Ždrepčeva krv dočekuje beogradski Partizan. Subotičani se nalaze u velikoj krizi, i pored kvalitetnog igračkog kadra, a meč sa crno-belima možda je i najbolji mogući pokretač za uspavane ’’golubove’’. Domaćini su na startu sezone ostvarili samo dve pobede, uz dva remija i čak sedam poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su sezonu započeli sa sedam trijumfa, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.