Ekipa Voždovca u prvom susretu 22.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Stručni štab ’’zmajeva’’ zadovoljan je urađenim tokom priprema, zbog čega svi u klubu očekuju rezultatski uspešnije proleće.

Domaćini su ove sezone igrali ispod očekivanog nivoa ostvarivši samo 5 pobeda, uz 4 remija i 12 poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili 8 pobeda, uz 9 remija i samo 4 poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva tima odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

Šef stručnog štaba ''zmajeva'' Dragan Aničić istakao je da je zadovoljan pripremama koje je ekipa odradila u Turskoj, ako i da je vreme da se dobar rad materijalizuje i na terenu kroz što veći broj bodova:

’’Ekipa je sjajno radila tokom priprema, iz četiri utakmice imamo tri pobede, što ohrabruje. Prelazni rok je takođe sjajno odrađen, verovatno i najbolji u ligi, tako da je uprava kluba i sa te strane ispoštovala moje želje i na nama je da na terenu pokažemo ono na čemu smo naporno radili od početka priprema.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se danas, u petak 15.februara 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkvozdovac.rs