Vaše fudbalsko znanje nije bilo dovoljno da budete deo elitnog ranga takmičenja? Ne brinite, u virtuelnom svetu možete čak biti i najbolji, a uz to i osvojiti vredne nagrade.

Od četvrtka 11.aprila svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, naročito ljubitelji fantazi fudbala, mogu da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Pilot verzija će obuhvatiti finiš aktuelne sezone i priprema je za predstojeću sezonu 2019/20 koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Svi oni koji sa velikim interesovanjem prate naš elitni rang mogu odabrati svoj tim, birajući aktuelne igrače koji nastupaju u šesnaest superligaških timova, a u odnosu na slične igre vezane za druga fudbalska takmičenja naši partneri su pripremili neke novitete koji će, verujemo, učiniti takmičenje još zanimljivijim. To nije bilo nikakvo iznenađenje za nas, jer je kompanija Proyoli Gaming jedan od lidera u ovoj oblasti. Još jednom su ''podligli lestvicu'' konkurentima i napravili pravi posao u razvoju sport menadžment igara.

Pratite naš sajt i društvene mreže i budite informisani o brojnim nagradama koje možete osvojiti u narednom periodu. Pravila takmičenja, kao i našu pilot verziju igre, možete pogledati OVDE.