Subotički Spartak u okviru 32.kola Super lige Srbije gostuje u Zemunu gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom. Jasno je da su ’’golubovi’’ favoriti, jer se nalaze u sjajnoj seriji od sedam pobeda, ali je jasno i da se domaćin grčevito bori za opstanak.

Domaći tim je ove sezone ostvario samo tri pobede, uz deset remija i osamnaest poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Subotici kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 2:2, a drugi put u Zemunu kada je ekipa Spartaka slavila rezultatom 0:2.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan istakao je da očekuje mnogo drugačiji duel sa Zemuncima od prethodnog, zbog promene trenera, ali i da očekuje nastavak odličnog niza:

’’Za kratko vreme očekuje nas nova utakmica, koja će biti sasvim drugačija, jer je naš protivnik promenio trenera. Gledali smo njihov meč protiv Voždovca i mogu reći da je to sada sasvim jedna druga ekipa sa novom hemijom i energijom. Očekuje nas teška utakmica, ali mi smo sada postavili neke standarde ispod kojih ne želimo da idemo. Očekujem da moji momci pruže još jednu dobru partiju sa dosta energije, žara, volje i želje za pobedom.’’ 

Meč 32.kola Super lige Srbije između Zemuna i Spartaka igra se danas, u petak 19.aprila 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkspartak.com