Ivanjički Javor Matis u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Gosti su nakon poraza od aktuelnog šampiona u drugoj prvenstvenoj rundi bili slobodni, zbog odlaganja duela sa Partizanom, pa je duel u Nišu prilika da stignu do prvih bodova. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić istakao je da veoma poštuje protivnika, ali da njegov tim ima svoje kvalitete i ambicije:

’’Svi znamo da je ekipa Radničkog poslednjih godina u velikom usponu. Prošle godine ostvarili su istorijski uspeh i zauzeli drugo mesto u Super ligi, a već dve godine igraju i kvalifikacije za Ligu Evrope. Pred ovu sezonu promenili su mnogo igrača i doveli novog trenera, a iako su malo kasnili sa dovođenjem pojačanja, u odnosu na početak sezone, već su sasvim dobro uklopljen i skockan tim. Mislim da su prilično podigli formu u odnosu na utakmice koje su igrali u Evropi. Njihov stručni štab ima veliki izbor igrača, vraća im se i Nermin Haskić, prošlogodišnji najbolji strelac prvenstva. Stoga, gajimo veliki respekt prema njima, ali mislim da i mi imamo svoje kvalitete i ambicije. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i već sada polako početi da prikupljamo bodove. Smatram da za to imamo i kvalitet i jako dobru hemiju u ekipi i da ćemo se pokazati u dobrom svetlu u Nišu. Što se tiče tima, biće promena sasvim sigurno. Imam velike dileme u vezi sa sastavom.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Javor Matisa igra se danas, u subotu 03.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.