Surdulički Radnik u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, svesni veličine kluba i tradicije, ali se nadaju da će dobrom igrom stići do željene pobede. Šef stručnog štaba Slaviša Božičić istakao je da je besplatan ulaz na ovaj meč odličan potez uprave i da očekuje zanimljivu utakmicu:

’’Veoma bitna utakmica za nas u ovom ciklusu, igramo protiv zaista odlične ekipe, ekipe koja je pokazala do sada da pretenduje na sam vrh tabele i sigurno da igrama i svojim kvalitetom to zaslužuje. Ekipa je od imena, od tradicije i od kvaliteta i sigurno je da će biti veoma zanimljiv meč u kome se mi sigurno nećemo prepustiti situaciji, već ćemo sve učiniti da na najbolji mogući način odgovorimo ekipi Vojvodine. Biće to dobra utakmica, naše igre u poslednja tri kola to obećavaju. Ulaz će biti besplatan, to je jako dobar potez uprave. Trudićemo se da igrom i zalaganjem zadovoljimo našu publiku, a rezultat će verovatno doći kao plod upravo takve igre.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine igra se danas, u nedelju 11.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.