Kruševački Napredak u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Karađorđe’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon dva vezana neuspeha u duelima sa ekipom TSC-a, što ovom meču daje veliku važnost. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan istakao je uoči ovog susreta da kod svih postoji velika želja da se oduže navijačima za podršku:

’’Imamo popravni već u sredu. U subotu smo bili svedoci jedne utakmice koja je zadovoljila sve prisutne, puna ritma i tempa. Mi nismo imali dovoljno koncentracije i znanja, neko kaže i sreće u nekim trenucima, a oni su svoje šanse iskoristili i pobedili. Imamo dovoljan fond igrača, neke igrače ćemo odmoriti, nekima dati više prostora. Očekujemo da  iznesemo utakmicu na najbolji mogući način koji budemo mogli i da se odužimo navijačima za podršku koju su nam u subotu pružili. Fascinantno je bilo i za vreme utakmice i posle utakmice, meni je to poseban doživljaj i jedna stvar koja daje dodatan motiv i vetar u leđa. Nama ostaje da im se u narednom periodu odužimo za to dobrim partijama i dobrim rezultatima.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Napretka igra se danas, u nedelju 29.septembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO fknapredak.rs