Beogradski Rad u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Gosti u ovaj meč ulaze sa puno kadrovskih problema, pre svega zbog povreda, pa će stručni štab biti prinuđen da napravi dosta izmena u timu. O tome je na konferenciji za medije održanoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Dragan Radojičić koji je istakao da od svojih igrača očekuje da pokažu ono što znaju:

’’Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica protiv Crvene zvezde koja je napravila zaista istorijske uspehe ove godine i sigurno podigla srpski fudbal na viši nivo. Oni imaju aspiracije da nas savladaju, čim se utakmica igra u petak zbog njihovih evropskih obaveza. Međutim, mi smo tu da pružimo žestok otpor i pokažemo taj neki rad koji smo imali tokom minule dve nedelje. Imali smo problema sa nekim povredama igrača, ali očekujem od momaka da daju svoj maksimum, da pojačamo disciplinu i posebno koncentraciju na utakmici. To je ono što nam fali, a razlog za to je serija loših rezultata, jer pokušavamo brzopleto da rešavamo neke situacije, isključivo zbog preterane želje. Moram sa jedne strane i da ih opravdam, jer su jako vredni na treninzima, većina njih. Ima i nekih koji su malo ispali iz forme, ispali iz ritma, tako da će oni sutra odmarati. Dobiće šansu neki drugi igrači, tako da će biti promena. Imali smo nekih problema sa Smiljanićem zbog bolesti, ne možemo da računamo ni na povređene Stevića, Kovalenka i Šaku, bez mnogo treninga su i Marković, Trifunović i Kasalica. Ono što navijači mogu da očekuju jeste nekolicina mladih igrača u timu. Želeo bih da pohvalim Crvenu zvezdu, a posebno trenera Vladana Milojevića. Očekujem da će izvesti najjači tim pred duel sa Totenhemom. Mi ćemo tražiti šansu da dođemo do dobrog rezultata, to nam niko ne može zabraniti. Očekujem da moji igrači samo urade ono što znaju, a onda je sve moguće.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se sutra, u petak 18.oktobra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.