Današnjim okupljanjanjem u prostorijama kluba u Ljutice Bogdana ekipa Crvene zvezde je započela proces priprema za nastavak takmičenja i borbe za odbranu šampionske titule.

Aktuelni šampion i lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, današnjim okupljanjem je započela proces priprema za prolećni deo prvenstva. Šef stručnog štaba crveno-belih, Miodrag Grof Božović, izvršio je prozivku kojoj su prisustvovala 32 igrača. Od ranije je poznato da se Džon Ruiz i Gelor Kanga sa svojim reprezentacijama pripremaju za predstojeća takmičenja, dok će zbog loših vremenskih uslova na pripreme kasniti Mičel Donald, Tomas Fibel, Mičel Adam i David Babunski.

Prisutne igrače i članove stručnog štaba pozdravili su čelnici kluba, predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji su im čestitali praznike i poželeli puno sreće u budućem radu i nastavku takmičenja.



FOTO: crvenazvezdafk.com

Spisak igrača koji su prisustvovali prozivci:

Golmani - Filip Manojlović, Nemanja Supić, Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković.

Odbrana - Marko Petković, Miloš Cvetković, Stefan Milošević, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Damjan Le Talek, Miloš Stojanović.

Vezni red - Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Uroš Račić, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Vladimir Jovović, Luka Ilić, Luka Adžić, Veljko Nikolić, Milan Senić.

Napad - Stefan Ilić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Predrag Sikimić, Petar Orlandić, Vanja Vučićević, Dejan Joveljić, Lazar Romanić.


FOTO: crvenazvezdafk.com

Crveno-bela ekspedicija u sredu 11.januara kreće na pripreme koje će se obaviti u slovenačkom gradu Kopru, a tamo će boraviti sve do 23.januara. U Sloveniji će biti odigrana dva kontrolna meča, prvi protiv Kopra 18.januara i drugi protiv ekipe Dekani 23.januara. Po povratku iz Slovenije ekipa Crvene zvezde će biti u Beogradu do 27.januara, a nakon  toga seli se na Kipar, u grad Pafos, gde će boraviti sve do 13.februara.

Pogledajte priloge Sportnetwork-a sa ovog događaja:



FOTO: crvenazvezdafk.com