Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda stigla je danas u poslepodnevnim časovima u Kopar gde će obaviti prvu fazu priprema za nastavak šampionata.

Tokom današnjeg prepodneva ekspedicija crveno-belih je otputovala u slovenački Kopar, a popodne su se smestili u hotel Žusterna koji pripada Termama Čatež koje su dugogodišnji sponzor aktuelnog šampiona. Boravak u Sloveniji stručni štab će iskoristiti za pripremu ekipe i odigravanje dva kontrolna meča protiv ekipa Kopra (18.januar) i Dekanija (23.januar).


FOTO: crvenazvezdafk.com

Šef stručnog štaba Miodrag Božović na put je poveo 33 igrača i to: Filipa Manojlovića, Nemanju Supića, Damira Kahrimana, Jovana Vićića, Aleksandra Stankovića, Marka Petkovića, Marka Mijailovića, Stefana Miloševića, Mihaila Ristića, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Lukovića, Zorana Rendulića, Damjana Lataleka, Mičela Donalda, Marka Poletanovića, Srđana Plavšića, Slavoljuba Srnića, Petra Orlandića, Predraga Sikimića, Uroša Račića, Andriju Lukovića, Stefana Ilića, Vladimira Jovovića, Srđana Vujakliju, Nemanju Milića, Milana Pavkova, Vanju Vučićevića, Luku Ilića, Luku Adžića, Veljka Nikolića, Miloša Stojanovića, Milana Senića i Lazara Romanića. Zbog reprezentativnih obaveza sa ekipоm nisu Gelor Kanga i Džon Ruiz.


FOTO: crvenazvezdafk.com

Crveno-bele je u hotelu dočekao koktel dobrodošlice i torta sa grbom kluba, a za to su i ovoga puta bili zaslužni ljubazni domaćini. Ono što je u ovom trenutku možda i najvažnije za stručni štab Crvene zvezde jeste činjenica da je u Kopru znatno toplije nego u zavejanom Beogradu. Snega nema, a temperatura je nešto ispod deset stepeni, pa će ekipa imati dobre uslove za prvu fazu priprema.

Pogledajte prilog Sportnetwork-a sa ovog događaja:

FOTO: crvenazvezdafk.com