Uprava fudbalskog kluba Vojvodina dogovorila je mesto i termin za obavljanje najvažnijeg dela priprema prvog tima za prolećni nastavak šampionata, a ekipi su se priključila i četvorica fudbalera koji će pokušati da se do tada nametnu šefu stručnog štaba Draganu Ivanoviću.

Fudbaleri Vojvodine su tokom prethodnih nekoliko dana vredno radili u okviru priprema za predstojeći prolećni deo šampionata, a konačno je poznato i gde će obaviti najvažniji deo tog procesa. Novosađani će se od 19.januara pripremati u crnogorskom primorskom gradu Budvi, a povratak je planiran 1.februar.

Tokom boravka u Crnoj Gori ekipa Vojvodine će odigrati i pet kontrolnih mečeva, a poznati su i termini i rivali sa kojima će odmeriti snage. Raspored pripremnih utakmica je sledeći:

- Bokelj (Kotor) – 21. januar, 15:00 časova

- Sutjeska (Nikšić) – 24. januar, 15:00 časova

- Petrovac – 28. januar, 13:00 časova

- Grbalj (Radanovići) – 28. januar, 15:00 časova

- Metalac (Gornji Milanovac) – 31. januar, 15:00 časova

Konačan spisak igrača koji će putovati na pripreme doneće šef stručnog štaba Dragan Ivanović neposredno uoči polaska na put. Radu njegovog tima priključila se i nekolicina novajlija koji se trenutno nalaze na probi i koji će pokušati da se nametnu strategu Novosađana. Prvi su pre nekoliko dana pristigla dvojica internacionalaca, vezni fudbaler Brajan Iloski (1995) i desni bek Metju Tili (1994). Njima su se priključila i dvojica igrača koji stižu iz domaćih klubova, levi bek OFK Odžaka Dajan Ponjević (1989)i vezista Javora Milan Spremo (1995).