Ekipa Mladosti je započela pripreme za nastavak šampionata, a uprava kluba iz Lučana danas je predstavila još jedno pojačanje. Ekipi se pridružio i povratnik Bogdan Milošević.

Fudbalski klub Mladost započeo je juče proces priprema za nastavak šampionata, a nakon novajlija Predraga Pavlovića i Zlatka Zečevića uprava kluba iz Lučana predstavila je i treće pojačanje, povratnika Bogdana Miloševića.

Bogdan Milošević je ponikao u klubu iz Lučana, a nakon internacionalne karijere u francuskom Turu brzonogi odbrambeni igrač ponovo će zaigrati u plavo-belom dresu:

’’Iskreno, veoma sam zadovoljan što ću ponovo igrati u Lučanima. Mladost je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i nisam se dvoumio niti jednog trenutka. Ovo je klub u kome sam načinio svoje prve profesionalne fudbalske korake, još u elitnom rangu takmičenja u sezoni 2007/2008. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa trenerima i upravom koja je i tada vodila klub, kao i što ću ponovo igrati sa nekima od saigrača iz tog perioda kao što su Ivan Milošević, Krznarić, Milosavljević, Pešić. Ekipa ima odličnu polusezonu iza sebe i nadam se da ćemo u tom ritmu odigrati i prolećni deo prvenstva.’’

FOTO: fkmladostlucani.com