Fudbaleri i stručni štab Vojvodine od sinoć se nalaze u Budvi gde će se tokom naredne dve nedelje pripremati za prolećni nastavak šampionata.

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina juče je otputovala u Budvu gde će boraviti narednih trinaest dana i obaviti pripreme za prolećni nastavak šampionata.

Šef stručnog štaba Dragan Ivanović odlučio se da na pripreme putuju sledeći igrači:

Marko Kordić, Nikola Perić, Emil Rockov, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Filip Babić, Aleksandar Andrejević, Marko Đurišić, Dženan Bureković, Dušan Jovančić, Lazar Zličić, Uroš Stamenić, Nikola Trujić, Filip Malbašić, Siniša Babić, Filip Knežević, Milan Spremo, Strahinja Krstevski, Darko Jović, Mihajlo Nešković, Milan Lazarević, Marko Vukasović, Srđan Šćepanović i Brajan Iloski.


FOTO: fkvojvodina.rs

Na put nisu krenuli Vladimir Kovačević i Aleksandar Paločević koji će se za nekoliko dana priključiti reprezentaciji Srbije koju čeka susret u San Dijegu sa selekcijom SAD. Oni će u Crnu Goru doputovati odmah po povratku sa ovog puta. Takođe, na pripreme nije pošao ni Novica Maksimović koji je prešao u kazahstanski Atirau, zatim Nenad Gavrić, Nikola Aksentijević i Miloš Trifunović na koje se ne računa za nastavak sezone, kao i kapiten Dejan Meleg koji je u pregovorima sa jednim inostranim klubom i njegov status biće poznat u narednim danima.

Tokom boravka u Budvi fudbaleri Vojvodine će odigrati najmanje četiri kontrolne utakmice, a prva je na programu već sutra kada će rival novosadskog tima biti Sutjeska iz Nikšića.

Fudbaleri Vojvodine su jutros odradili i prvi lakši trening na terenu sa veštačkom travom “Jaz”, pre svega zbog jučerašnjeg napornog puta. Prema najavama stručnog štaba ekipa će već popodne krenuti sa ozbiljnijim treninzima.

Pogledajte prilog FK Vojvodina iz Budve:

FOTO: fkvojvodina.rs