Fudbalski klub Vojvodina objavio je danas na zvaničnom sajtu da je dogovorena saradnja sa dojučerašnjim prvotimcem čačanskog Borca Mariom Maslaćem koji se već priključio pripremama.

Dojučerašnji prvotimac čačanskog Borca, Mario Maslać, priključio se pripremama ekipe Vojvodine. To je danas objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu Novosađana, a kako je naglašeno, tokom narednih dana se očekuje da budu obavljene sve formalnosti. On će sa novim klubom potpisati ugovor na godinu dana.

On je danas stigao u hotel “Bracera” neposredno pre popodnevnog treninga svojih novih saigrača. Šef stručnog štaba Dragan Ivanović odlučio je da ga poštedi napora usled umora od puta, pa je Maslać sa strane posmatrao trening svoje nove ekipe. U rad sa crveno-belima trebalo bi da se uključi već na sutrašnjem prepodnevnom treningu.

Mario Maslać (26) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji štopera, a karijeru je počeo u Veterniku. Profesionalnu karijeru nastavio je u čačanskom Borcu gde je ukupno igrao pet i po godina, a šest meseci proveo je i u hrvatskom Osijeku. Za ekipu Borca je zabeležio čak 142 nastupa i postigao pet golova, dok je za ekipu Osijeka zabeležio sedam nastupa bez postignutog pogotka.

FOTO: fkvojvodina.rs