Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić  ističe da su igrači motivisani i da je zadovoljan zbog činjenice da se u završnicu ulazi sa realnim izgledima da se stigne do četvrte pozicije na tabeli:

’’Spremni smo za protivnika, u dobrom smo momentu i formi, ali ipak očekujem zahtevnu i napornu utakmicu. Zadovoljan sam kako smo odigrali meč protiv Voždovca i kako izgledamo na treninzima i verujem da će dosta toga zavisiti od nas, ako se fokusiramo na sebe i unapredimo delove igre koji su nam nedostajali u završnici napada na prethodnoj utakmici. Na svakoj utakmici i treningu brinem da li će sve proteći kako treba, ali to je pozitivan pritisak. Da smo osmi, rasterećeni na tabeli, ekipi bi bilo teže da nađe motiv. Želeli smo ovu situaciju, da budemo u borbi za četvrto mesto, i došli smo u nju. Sada sve zavisi od nas, tako da pritisak nije nešto što nas sputava, već nas tera da idemo napred.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Napretka igra se u petak 06. maja 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK TSC