Najbolji igrač 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je mladi Nikola Jojić, dvostruki strelac u pobedi ekipe Mladosti nad ekipom Spartaka u Lučanima.

Odigrano je i poslednje kolo u sezoni 2021/22 koje je donelo konačni rasplet u borbi za šampionsku titulu, kao i četvrtu vizu za leto u Evropi. Poprilično u senci u odnosu na ključne mečeve odigran je između ostalih i duel u Lučanima gde je ekipa Mladosti u meču bez rezultatskoj značaja savladala subotički Spartak ŽK rezultatom 2:1. Šansu da pokaže svoj raskošan talenat sjajno je iskoristio mladi Nikola Jojić, strelac oba pogotka za domaćina. Upravo je on izbor naše redakcije za najboljeg aktera poslednje runde šampionata, uz nadu da će u narednoj sezoni imati još značajniju ulogu u seniorskom timu Lučanaca.


FOTO: Omladinska liga Srbije

Nikola Jojić (18) je rođen u Čačku, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a član je mladog tima Mladosti iz Lučana (U19). Tokom aktuelne sezone u Omladinskoj ligi zabeležio je 25 nastupa, uz 21 pogodak i 4 asistencije. U superligaškoj konkurenciji zabeležio je 5 nastupa, uz 2 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: