Lučanska Mladost u okviru 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragiša Žunić zadovoljan je radom tokom priprema i očekuje uzbudljiv i neizvestan meč:

’’Zadovoljan sam kako je protekao kompletan pripremni ciklus, a suvišno je govoriti da smo u Turskoj imali idealne uslove za rad. Moram pohvalno oceniti angažovanje i ozbiljnost u radu svakog pojedinca tokom priprema za predstojeći nastavak prvenstva. Pohvalno bih ocenio igre naših mladih igrača, koji će sigurno dobijati minutažu u nastavku šampionata. Na startu nam je od klupskog rukovodstva jasno poručeno šta su ambicije do završetka šampionata, što nas je dodatno obavezalo da se bezrezervno posvetimo radu koji za krajnji rezultat mora imati očuvanje statusa u eliti. Tokom prelaznog roka angažovali smo dovoljno kvalitetnih novajlija, tako da je to razlog više da verujemo u ostvarivanje planiranog. Naravno, čeka nas mnogo iskušenja. Posebno bih istakao težak raspored na startu, ali nemamo mogućnosti za bilo kakve kalkulacije. Očekuje nas teška i zahtevna utakmica, što samo po sebi nameće obavezu i zadatak da se potpuno spremni suprotstavimo domaćinu. Pripremamo se za meč, a što bismo morali da ispoljimo na terenu je svakako maksimalna odgovornost svakog pojedinca. Pokušaćemo da realizujemo sve taktičke dogovore, jedino tako možemo uspešno parirati Nišlijama. U svakom slučaju, sledi uzbudljiv, a nadam se i rezultatski neizvestan meč.’’

Meč 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Mladosti igra se u subotu 04. februara 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Mladost