Uprava fudbalskog kluba Čukarički predstavila je danas novog šefa stručnog štaba Dušana Kerkeza koji će predvoditi prvi tim u sezoni 2022/23.

Dušan Kerkez, novi šef struke Čukaričkog, i zvanično je potpisao ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Nekadašnji trener kiparskog AEL-a obavezao se na dvogodišnju vernost belo-crnima. Pomoćnik će mu u predstojećem periodu biti kiparski stručnjak Hristos Panteli. Dobrodošlicu i sreću u radu poželeli su im sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević i tehnički direktor Goran Grkinić.

Novi šef stručnog štaba izneo je svoje prve utiske i istakao da mu je drago što će po prvi put trenerski posao obavljati u svojoj zemlji:

’’Drago mi je da sam se vratio u Srbiju, posao u Čukaričkom je prvi trenerski angažman u mojoj zemlji. Kompletirali smo stručni štab, sad nas očekuje veliki posao. Radujemo se izazovima u novoj sezoni. Okupićemo se 7. juna na našem stadionu, a posle devet dana putujemo u Sloveniju, gde će ekipa odraditi pripreme na Bledu. Insistirali smo na jačim rivalima, s obzirom na to da nas očekuju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu konrefencija, a u Evropi lakih protivnika nema. Pre mečeva na međunarodnoj sceni imaćemo obaveze i u Super ligi, start sezone biće od velikog značaja za sve nas.’’

FOTO: FK Čukarički