Kruševački Napredak u okviru 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dušan Đorđević ističe da gosti polako podižu formu, kao i da raspolažu ozbiljnim igračkim potencijalom, zbog čega očekuje njihov žestok otpor:

’’U subotu uveče nas čeka duel sa ekipom Radnika iz Surdulice. Njihova pozicija na tabeli je takva da mnogi kažu - dolazi nam “fenjeraš”, ali ako neko zna kvalitete te ekipe, to sam upravo ja. I siguran sam da raspolažu sa ozbiljnim igračkim potencijalom. Neki igrači su, ne znam iz kog razloga, u nekoj krizi, apatiji, ali na poslednjih nekoliko utakmica očigledno su u uzlaznoj putanji. Protiv TSC-a i Novog Pazara su odigrali mnogo bolje nego u nekom prethodnom periodu i siguran sam da će nam pružiti žestok otpor. Zato moramo da budemo na najvišem mogućem nivou, kako bismo pobedili.’’

Meč 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Radnika igra se u subotu 15. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak