U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 32.kola Super lige Srbije u sezoni 2016/17, u okviru plej-of i plej-aut faze takmičenja. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan – Vojvodina, Napredak – Crvena zvezda i Radnički Niš - Voždovac.

PARTIZAN – VOJVODINA (subota 22.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 32.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Dueli ova dva velikana uvek su magnet za publiku, čini se potpuno opravdano, jer su uvek izuzetno borbeni, kvalitetni i atraktivni za gledanje. Nema sumnje da će značaj ovog susreta doprineti da i ovoga puta bude tako. Ekipa Partizana se nalazi u odličnoj formi, a od starta prolećne polusezone crno-beli su ostvarili devet pobeda, uz jedan remi. U prethodnom kolu savladali su ekipu Crvene zvezde u 154.večitom derbiju odigranom na stadionu ’’Rajko Mitić’’ rezultatom 1:3. Trenutno zauzimaju 2.mesto na superligaškoj tabeli sa 40 bodova na svom kontu, koliko ima i prvoplasirana Crvena zvezda. Novosađani su tokom prolećnog dela šampionata imali učinak od pet pobeda, tri poraza i dva remija, što svakako nije bilans na nivou koji se očekivao. U prethodnom kolu savladali su na svom stadionu ekipu kruševačkog Napretka, nakon velike borbe, a rezultat je na kraju bio 2:1. Trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli sa 33 boda, šest više od četvrtoplasirane lučanske Mladosti. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA (subota 22.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih duela 32.kola Super lige Srbije svakako je onaj u Kruševcu gde domaći Napredak u subotu dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Kruševljani sjajno igraju ovog proleća, dok su gosti uzdrmani porazom u 154.večitom derbiju, pa će biti interesantno videti da li će to uticati na krajnji rezultat ovog susreta. Kruševljani su nakon slabog prolećnog starta u kome su zabeležili dva remija i dva poraza uspeli da značajno poprave formu i vežu čak pet uzastopnih pobeda. Ipak, u prethodnom kolu su na važnom gostovanju ekipi Vojvodine u borbi za treću poziciju poraženi rezultatom 2:1. Trenutno zauzimaju odlično 5.mesto na superligaškoj tabeli sa 26 bodova na svom kontu, jednim manje od četvrtoplasirane lučanske Mladosti. Ekipa Crvene zvezde je nakon deset prolećnih kola zabeležila osam pobeda, uz jedan remi i jedan poraz. U prethodnom kolu crveno-beli su na svom stadionu poraženi u duelu sa najvećim rivalom, ekipom Partizana, a rezultat je bio 1:3. Prvoplasirani su tim šampionata sa 40 bodova na svom kontu, koliko ima i drugoplasirani Partizan. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – VOŽDOVAC (nedelja 23.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju se u okviru 32.kola Super lige Srbije u Nišu sastaju domaći Radnički i gosti iz Beograda, ekipa Voždovca. Biće to duel dva izuzetno kvalitetna tima koji vode veliku borbu za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, pa treba očekivati odličan fudbal i neizvesnu utakmicu. Fudbaleri Radničkog su od starta prolećnog dela šampionata igrali sa dosta oscilacija, pa su u deset odigranih mečeva ostvarili samo četiri pobede, uz isto toliko poraza i dva remija. U prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Lučanima rezultatom 3:2. Trenutno zauzimaju 7.mesto na superligaškoj tabeli sa 22 boda na svom kontu, jednim manje od narednog rivala, šestoplasiranog Voždovca. Ekipa Voždovca je tokom prolećnog dela šampionata zabeležila pet pobeda, uz tri poraza i dva remija. U prethodnom kolu odigrali su nerešeno na svom stadionu sa ekipom ivanjičkog Javor Matisa, a rezultat je bio 1:1. Trenutno zauzimaju 6.mesto na superligaškoj tabeli sa 23 boda na svom kontu, tri manje od petoplasiranog Napretka i četiri manje od četvrtoplasirane lučanske Mladosti. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.